Sunday, December 30, 2007

Mumbai, lentokentta


Niin se aika rientaa. Loma alkaa olla taaksejaanytta elamaa ja huomisaamuna starttaa finskin kone kohti Helsinkia ja pimeaa vesisadetta.

Tanaan aamulla heratys oli viela Fort Kochissa josta suuntasimme tosin heti aamulla rannikon suuntaan, olinhan luvannut ostaa aiteelle silkkia ja mantereella Ernakulamissa oli matkaoppaiden mukaan Iiiiso tekstiilikaupan keskittyma. Saatuamme rinkat sailytykseen rautatieasemalle alkoi keskipaivan auringossa kuuma vaellus aluetta etsien, ja loytyihan se. Mita nyt sunnuntain vuoksi ihan jokaikinen kankaita metritavarana myyva kauppa oli kiinni... Ups... Sori vaan, mutta jai silkit ostamatta, kostoksi maailman kovuudelle paasimme sentaan lansimaalaisittain pizzalle. Ja nyt osaisin liikkua myos Ernakulamin keskustassa ilman karttaa, kyseessa ei siis ollut ihan totaalisen hukkareissu :)

Iltapaivan lahestyessa sitten rinkat sailytyksesta ja ramisevankolisevaan taksiin suuntana Cochinin lentokentta josta pienen arvonnan jalkeen loytyi myos meidan lentomme Mumbaihin. Mumbaissa jouduimme vahan vaantamaan katta ulkomaan terminaalin vartijoiden kanssa, olivat aika vakaasti sita mielta etta meidan pitaisi menna hotelliin eika lentokentalle, kuulemma 12h kuluttua lahtevaa lentoa ei ole ihan viela soveliasta tulla odottamaan. Pienella vakuuttelulla vartijat kuitenkin taipuivat ja paasimme kentalle. Loytyipa taalta ihan nettikahvilakin johon paadyin aikaa kuluttamaan ja blogia paivittamaan, kohta tosin suuntaan (varmaan vartijoiden kauhuksi) odotusalueelle ja varaan muutaman istumapaikan seka asetun nukkumaan. Lahtoselvitys aukeaa varmaan joskus seiskan aikoihin ja siihen on viela yhdeksan tuntia...

No comments: