Tuesday, December 18, 2007

Gokarna, edelleen



Olemme yhakin Gokarnassa, ja siihen on oikeastaan kolme syyta; Taalla on kivaa, minua vaivaa vuorostaan matkustusta haittaava vatsatauti, ja taalta ei paase pois...
Tai paasee kylla pois, mutta aavistuksen hankalaksi menee. Eilen oli yritys ostaa kylilta junalippua suoraan Kochiin, kertoihan netti etta turistikiintiossa olisi pari paikkaa vapaana, mutta selvisikin ettei paikallinen maitolaituri mitaan turistilippuja myy. Olisivat kylla laittaneet peruslippujonon perimmaiseksi, jonnekin sijaluvulle 100+ jonotuslistalla. Kiitos, mutta ei kiitos. Paaseehan taalta bussillakin eteenpain. Tanaan sitten reippaasti lahistolta loytyvan lippujobbarin toimistoon ostamaan bussilippuja. "Mangalore? no bus reservation, station, station" kommenttien rohkaisemana Sanna sitten aloitti toisena perakkaisena paivana matkan kohti kylaa ja bussiasemaa allekirjoittaneen jaadessa makaamaan riippumattoon pohtimaan elaman sietamatonta keveytta. Bussiasemalla sitten selvisi ettei siihen varkkiin myyda laisinkaan ennakkolippuja, paikalle on ilmaannuttava aamulla kuudelta (bussi lahtee puoli seiskalta) ja ostettava lippu, nice. Kuulemma sentaan bussissa on "ihan varmasti" tilaa.
Voisimme siis olla poistumassa jo huomenna kohti Keralaa, mutta paatimme nyt kuitenkin jaada viela ainakin yhdeksi paivaksi rentoutumaan biitsille ja jatkamme matkaa aikaisintaan ylihuomenna. Mikas meilla on kiire, valmiissa maailmassa.

No comments: