Saturday, December 15, 2007

Gokarna, Om beach




AAAAAHHHHH...

Noniin nyt voi sanoa etta loma perinteisessa mielessa on alkanut. On hiekkaa, on rantaa ja pitkasta aikaa myos olutta loytyy (vaikkakin menun ulkopuolelta).


Saavuttiin Gokarnaan 14.12. aamuyosta. Tultiin "suoralla" bussilla Hampista, joka jatti meidat laheiseen Ankolan kaupunkiin jossa noin tunti odoteltiin pikkubusseja joka vei koko koorin Gokarnaan. Kaupungin porteille kaikkien taytyi rekisteroitya paikalliselle poliisille ja siita jatkettiin riksalla matkaa. Suuntasimme suoraan LP:n suosittelemaan Om Beachin (4km kaupungista) Namaste guest housiin. Saatiin luksus mokki jossa oma vessa+suihku ja mika parasta kuisti! oista koyhdytaan vajaa nelja euroa/yo/naama. :)

Aamulla kun herailtiin ja aamupalaa lahderriin haeskelemaan niin kahvilasta avutui suora nakoala merelle ja valkoiselle hiekalle. Ja nyt minakin sain ne rusketusraidat!

Om beach on rauhaisa ranta missa ikajakauma laidasta laitaan ja paljon hindu pyhiinvaeltajia tulee rannalle parskimaan. Gokarnahan on hindulaisille pyha paikka. Meno on rauhaisaa ja tekeminen vahissa, joten taalla on hyvaa aikaa tarttua kirjaan ja makoilla rannalla kayden meren aalloissa viilentymassa. Asteita varmaan paivittain semmoinen paalle 30. Viela pari paivaa taalla ja matka jatkuu kohti Keralaa.

No comments: