Tuesday, November 20, 2007

Alkujupinoita

Tänään juttelimme tulevasta matkastamme ja esiin nousi matkapäiväkirjan laittaminen nettiin, muille seurattavaksi ja myöhemmin itsellemme "matkamuistoksi". Idea tuntui hyvältä joten tässä sitä nyt ollaan.

Ajatus matkaanlähdöstä syntyi oikeastaan leikinlaskusta. Tutustuimme toisiimme kesällä ja pari viikkoa tämän jälkeen puolivakavissamme heitimme ilmaan (en millään muista kumpi se oli...) idean lähteä reppureissaamaan Intiaan. Ja siitä se sitten lähti. Finskin viikkotarjouksia seurailtiin, mutta lopullisesti matkakohteeksi vahvistui eteläinen Intia perinteisemmän pohjoisen sijaan kun selvisi että hulluilta päiviltä saa halpoja lentoja Mumbaihin. Mistä sitä itsensä löytääkään kun sattuu vitsailemaan oikeasta asiasta oikean ihmisen kanssa - Vaikkapa kylmänä lokakuun 10. päivän aamuna Tapiolan Stockmannin oven takana jonottamasta. :-)

Dynaaminen duuomme aikoo siis viettää neljä viikkoa keskellä pimeintä kaamosta kierrellen hieman lämpimämmässä ilmanalassa sijaitsevaa Intiaa ja tänne blogiin kirjoitamme ennen matkaa, matkan aikana, ja matkan jälkeen matkakuumeesta, ennakkovalmisteluista, matkan edistymisestä ja jälkitunnelmista.

Matkakuume onkin melkoinen, ja se tuntuu vain lisääntyvän päivittäin. Kaikenlaiset matkaan valmistavat puuhailut ja miettimiset eivät hirveästi helpota oloa ja tuskin maltan odottaa että lähtöpäivä koittaa. Ja etukäteispuuhasteltavaa sekä ajateltavaa tuntuu riittävän , tähän mennessä on hommattu viisumit, hankittu lääkkeet ja rokotukset (näistä lisää myöhemmin), olenpa ostanut uuden rinkankin entisillä reissuilla pahasti rähjääntyneen tilalle. Mutta jotain on tekemättäkin, pieniä hankintoja ja isoja miettimisiä. Vielä pitäisi mm. päättää mitä haluamme matkan aikana nähdä ja tehdä... "Suunnittelupalaveri" ja pari tuoppia olutta on sovittuna ensi viikolle, hyvä siitä vielä tulee.

No comments: