Sunday, January 24, 2010

Matkaan taas

Viime keväänä tehtyjen indokiinan ja jenkkilän reissujen jälkeen tuntui taas syksyllä harvinaisen kova matkakärpäisen puraisu ahterissa ja asiallehan oli tehtävä jotain. Tällä kertaa Saksan ilmavoimat, vai mikä lufthansa se nyt onkaan, tuki matkustavaista tarjoamalla erittäin halboja (449e) lentoja Hong Kongiin joten lähtöhän sinne sitten tuli ostettua. Tiedossa kun oli että Cebu Pacific lennättää matkustavaisen parilla hassulla kympillä filippiineille.

Olin taas henkisesti ihan valmistautunut lähtemään reissuun yksin, mutta epäonnistuin surkeasti yrityksessäni. Tommi ilmoittautui ensin, Raatsi heti perään, ja tiinakin muutaan päivän päästä. Eipä haittaa, seurasta on 66,6% aiemmilla matkoilla toimivaksi todettua ja jäljelle jäävä kolmanneskin on varsin hyvä tyyppi että eiköhän tästä vielä hyvä tule.

Lento honkkareihin olisi huomenna, toissapäivänä saatiin säädettyä alkupään filippiinipyörähdys ihan hyvään kuosiin. Alkuperäinen suunnitelma ei tietenkään selvinnyt kaljatuoppien keskityksessä joten uutena kuviona ostimme lennon manilasta cebuun, sieltä sitten ensin joko Bantayan tai Malapascue, sitten toiseksi se mikä jää jäljelle, ja jos kiinnostusta ja aikaa riittää niin Bohol. Tommi ja Raatsi eivät ole mestoilla kuin helmikuun 4. asti, ja sen jälkeen onkin hetki rauhallista ja ehdin käymään vielä jossain - kunhan keksin missä... ;-) 9. päivä laivalla Manilaan ja sieltä lento Indonesiaan Tiinaa tapaamaan.

Indonesiassa pörrätään Javan saarella helmikuun loppuun asti, Balilta lennetään 28.2. Hong Kongiin, ja kotimaan kamaralla pitäisi olla 4.3. Sumatra olisi ollut kohteena kiinnostavampi, mutta rajallinen aika, huonot tiet, ja pitkät välimatkat eivät ole hyvä yhdistelmä joten raiteilla puksuttavia yöjunia tarjoileva Java voitti tämän arvonnan. Jääpähän malesia ja sumatra varastoon sitten ensi kertaa ajatellen.

Päivityksiä blogiin tulee säännöllisen epäsäännöllisesti. Riippuen nettiyhteyksistä, sähkön määrästä, ja riippumattojen houkutuksesta.

2 comments:

Unknown said...

Hyvää matkaa!!
-Samuactiveli

Unknown said...

jaa empäs tiiä mistä toi aktiveli tohon hyppäs mutta edelleen hyvää matkaa :)